Welkom bij Lucky Camera's

LUCKY CAMERAS is een professioneel cameraverhuurbedrijf in Brussel. Wij verhuren de recentste super 16mm en super 35mm camera’s (2 perf, 3 perf en 4 perf) van hoge kwaliteit, van merken zoals ARRIFLEX en AATON.
We geloven in de evolutie van zowel film- als digitale captatie. Daarom verhuren wij ook de nieuwste kwaliteitsvolle digitale camera’s.

Naast de camerabody’s kunnen wij alle nodige filmlenzen en accessoires leveren. Omdat we een middelgroot verhuurbedrijf zijn, is het ons nog niet mogelijk om over een uitgebreide inventaris te beschikken. Wij hebben wel goede banden met buitenlandse verhuurbedrijven gelegen rond België. Via deze weg staan we volledig tot uw dienst om u te helpen met eventuele vragen naar speciaal, buitengewoon materiaal. Sinds onze start hebben we andere camera’s, lenzen en vele speciale accessoires geleverd, die niet op deze site vermeld staan.

Wees zo vrij ons te contacteren bij eventuele vragen, hoe lastig die ook zijn.We doen ons uiterste best om een oplossing te vinden en aan uw wensen te voldoen. We behandelen onze verhuurproducten steeds met zorg en met de nodige technische kennis. U hebt dan zeker de garantie: met LUCKY CAMERAS werken is kwaliteitsvol werken.